Mérnökklub

 2023-11-09

A szervezők célja egy olyan fórum biztosítása a mérnök társadalom számára, ahol kötetlen formában találkozhatnak az érdeklődők a különleges mérnöki megoldások alkotóival, újszerű eljárások, megoldások megvalósítóival és bevezetőivel.

Eseményről

A Gépipari Tudományos Egyesület (GTE), a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata (MMK GT) és a Budapesti és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara (BPMK) közös szervezésében elindítjuk a „Mérnökklub” rendezvénysorozatunkat.

 

A szervezők célja volt egy olyan fórum biztosítása a mérnök társadalom számára, ahol kötetlen formában találkozhatnak az érdeklődők a különleges mérnöki megoldások alkotóival, újszerű eljárások, megoldások megvalósítóival és bevezetőivel, amelyek minden bizonnyal érdeklődésre tarthatnak számot.

Az előadásokat követően a résztvevők kötetlen beszélgetésben oszthatják meg egymással gondolataikat, tehetnek fel kérdéseket az előadóknak.

 

A rendezvénysorozatot terveink szerint rendszeressé kívánjuk tenni, az érdeklődők számától függően, negyedéves periodicitással.

A rendezvény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely a rendezvény szervezéséhez, a létszám felméréséhez szükséges.

 

Az első rendezvény helyszíne: a GTE székháza, 1147 Budapest, Czobor utca 68.
Időpontja: 2023. november 9. (csütörtök) 14:30 órai kezdettel
Az előadás tervezett időtartama kb. 1 óra, melyet kötetlen beszélgetés követ.

 

Első előadónk Hadházi Dániel – a szingapúri SeaTech Solutions Pte. Ltd. hajótervező iroda volt műszaki igazgatója, – aki a tengeri csőfektető hajók tervezési folyamatával, azok szerkezeti és elrendezési kialakításával, és a tengeri csőfektetés néhány speciális kérdésével ismerteti meg a résztvevőket.

HELYSZÍN

Gépipari Tudományos Egyesület
1147 Budapest, Czobor u. 68. 1. emelet

 

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:
Keleti pályaudvar felől: 5-ös autóbusz, Rákospatak utcai megálló + gyalog 280 m vagy
Bosnyák tér felől: 62 vagy 62A villamos, Rákospatak utcai megálló + gyalog 280 m

REGISZTRÁCIÓ