Mérnökklub

 2024-04-04

A szervezők célja egy olyan fórum biztosítása a mérnök társadalom számára, ahol kötetlen formában találkozhatnak az érdeklődők a különleges mérnöki megoldások alkotóival, újszerű eljárások, megoldások megvalósítóival és bevezetőivel.

Eseményről

A Gépipari Tudományos Egyesület (GTE), a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata (MMK GT) és a Budapesti és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara (BPMK) közös szervezésében folytatjuk a „Mérnökklub” rendezvénysorozatunkat.

Célunk egy olyan fórum biztosítása a mérnök társadalom számára, ahol kötetlen formában találkozhatnak az érdeklődők a különleges mérnöki megoldások alkotóival, újszerű eljárások, megoldások megvalósítóival és bevezetőivel, amelyek minden bizonnyal érdeklődésre tarthatnak számot. 

Az előadásokat követően a résztvevők kötetlen beszélgetésben oszthatják meg egymással gondolataikat, tehetnek fel kérdéseket az előadónak.

Ezúton is köszönetet mondunk a 2023. november 9-i első Mérnökklub résztvevőinek, érdeklődésük, aktivitásuk arra mutat, hogy továbbra is megrendezzük a találkozókat. 

A Mérnökklub látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely a rendezvény szervezéséhez, a létszám felméréséhez szükséges. 

A második rendezvény helyszíne: a GTE székháza, 1147 Budapest, Czobor utca 68. 

Időpontja: 2024. április 4. (csütörtök) 14:00 órai kezdettel 

Az előadás tervezett időtartama kb. 1 óra, melyet kötetlen beszélgetés követ. 

Meghívott előadónk Dr. Mészáros Virág a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. vezérigazgatója, aki A technológiai diverzitás és a zöld mobilitás” témakörben tart előadást.

HELYSZÍN

Gépipari Tudományos Egyesület
1147 Budapest, Czobor u. 68. 1. emelet

 

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:
Keleti pályaudvar felől: 5-ös autóbusz, Rákospatak utcai megálló + gyalog 280 m vagy
Bosnyák tér felől: 62 vagy 62A villamos, Rákospatak utcai megálló + gyalog 280 m

REGISZTRÁCIÓ