52. Autóbusz Szakértői Tanácskozás

Az autóbuszoknak és trolibuszoknak a közösségi közlekedés szervezésében elfoglalt fontos szerepén túl a fejlesztéssel, az üzemeltetési és a karbantartási tapasztalatokkal foglalkozik, beleértve az új technológiák – elektromos hajtás, a vezetőt támogató rendszerek – bevezetését.

42. Balatoni ankét

A GTE Százhalombattai Szervezete és a Magyar Hegesztési Egyesület, mint társszervező 2022-ben is megrendezi hagyományos formában, az őszi Balatoni (korábban Csopaki) Ankétját.

VII. Gépészeti Szakmakultúra Konferencia

A gépészeti termékfejlesztés eszköztárával foglalkozik a stratégiai döntéstől a gyártásig, beleértve az új technikai megoldásokat, pl. a mesterséges intelligencia, az additív gyártás hasznosítását. A módszertani kérdések mellett az előadások többsége megvalósított projekteket mutat be.

Gyártás konferencia 2022 / Manufacturing 2022

A korszerű és jövőbe mutató gyártási rendszerekkel, eljárásokkal, az új anyagok és technológiák bevezetésével, a termelő berendezésekkel és a gyártásszervezéssel foglalkozik, beleértve az automatizálást, az IPAR4.0 rendszerét.

41. Balatoni ankét

A GTE Százhalombattai Területi Szervezete és a Magyar Hegesztési Egyesület, mint társszervező 2021-ben is megrendezi, hagyományos formában, az őszi Balatoni (korábbi nevén Csopaki) Ankétját. Ankétról Helyszín Program Részvételi díj Regisztráció Az Ankétról A GTE Százhalombattai Területi Szervezete és a Magyar Hegesztési Egyesület, mint társszervező 2021-ben is megrendezi, hagyományos formában, az őszi Balatoni (korábbi nevén Csopaki) … Olvass tovább