Mérnökklub

A szervezők célja egy olyan fórum biztosítása a mérnök társadalom számára, ahol kötetlen formában találkozhatnak az érdeklődők a különleges mérnöki megoldások alkotóival, újszerű eljárások, megoldások megvalósítóival és bevezetőivel.

53. Autóbusz Szakértői Tanácskozás

Az autóbuszoknak és trolibuszoknak a közösségi közlekedés szervezésében elfoglalt fontos szerepén túl a fejlesztéssel, az üzemeltetési és a karbantartási tapasztalatokkal foglalkozik, beleértve az új technológiák – elektromos hajtás, a vezetőt támogató rendszerek – bevezetését.

43. Balatoni ankét

A GTE Százhalombattai Területi Szervezete és a Magyar Hegesztési Egyesület, mint társszervező 2023-ban is megrendezi, hagyományos formában, az őszi Balatoni (korábbi nevén Csopaki) Ankétját. Ankétról Helyszín Program Részvételi díj Regisztráció Az Ankétról A GTE Százhalombattai Területi Szervezete és a Magyar Hegesztési Egyesület mint társszervező 2023-ban is megrendezi, hagyományos formában, az őszi Balatoni (korábbi nevén Csopaki) … Olvass tovább

42. Balatoni ankét

A GTE Százhalombattai Szervezete és a Magyar Hegesztési Egyesület, mint társszervező 2022-ben is megrendezi hagyományos formában, az őszi Balatoni (korábban Csopaki) Ankétját.

VII. Gépészeti Szakmakultúra Konferencia

A gépészeti termékfejlesztés eszköztárával foglalkozik a stratégiai döntéstől a gyártásig, beleértve az új technikai megoldásokat, pl. a mesterséges intelligencia, az additív gyártás hasznosítását. A módszertani kérdések mellett az előadások többsége megvalósított projekteket mutat be.

41. Balatoni ankét

A GTE Százhalombattai Területi Szervezete és a Magyar Hegesztési Egyesület, mint társszervező 2021-ben is megrendezi, hagyományos formában, az őszi Balatoni (korábbi nevén Csopaki) Ankétját. Ankétról Helyszín Program Részvételi díj Regisztráció Az Ankétról A GTE Százhalombattai Területi Szervezete és a Magyar Hegesztési Egyesület, mint társszervező 2021-ben is megrendezi, hagyományos formában, az őszi Balatoni (korábbi nevén Csopaki) … Olvass tovább