X. Gépészeti Szakkiállítás és Állásbörze

 2024-11-07

2023 után ismét, immáron tizedik alkalommal rendezzük meg a Gépészeti Szakkiállítás és Állásbörze c. rendezvényünket, amelyre ezúton hívjuk meg vállalatukat a Gépészmérnöki Tanszék kiállítójaként.

Eseményről

2023 után ismét, immáron tizedik alkalommal rendezzük meg a Gépészeti Szakkiállítás és Állásbörze c. rendezvényünket, amelyre ezúton hívom meg vállalatukat a Gépészmérnöki Tanszék kiállítójaként.

A rendezvényen lehetőség nyílik személyesen találkozni a Debreceni Egyetem Műszaki Kar mérnökhallgatóival és a szakképző centrumok tanulóival. A Szakkiállítás másrészt lehetőséget biztosít arra, hogy bemutathassák hallgatóinknak, illetve a jelenlévő szakembereknek a termékeiket, a technológiájukat és a szolgáltatásaikat.

 

A X. Gépészeti Szakkiállítás és Állásbörze időpontja és helyszíne: 2024. november 7. (csütörtök) 9:00-15:00, Debreceni Egyetem Műszaki Kar (4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.).

 

Részvételi szándékuk esetén kérem, hogy a mellékelt előjelentkezési lapot kitöltve legyen kedves azt visszaküldeni 2024. október 8-ig.

A Műszaki Kar aulája megújult, de férőhelyek száma korlátozott.

A tavalyi rendezvényünk kiállítói: https://mecheng.unideb.hu/gepeszeti-szakkiallitas-es-allasborze

 

Várjuk szíves visszajelzését és előre is köszönjük támogatását!

 

Köszönettel és üdvözlettel,

Dr. Mankovits Tamás
tanszékvezető egyetemi docens
Gépészmérnöki Tanszék
Debreceni Egyetem Műszaki Kar

HELYSZÍN

Debreceni Egyetem Műszaki Kar
4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.